Om den sista tiden

  Pic taken by Sam

Pic taken by Sam

Min näst-sista måndag här och frost ligger vit på mark och bilar. Det är många sista-gången-grejer som sker den här sista 1,5 veckan och det både river i mig att åka och att stanna kvar, som alltid när en haft en fantastisk tid borta men också älskar hemma. Idag ska jag analysera mina intervjuer för mitt research-projekt och skriva färdigt arbetet så att det får ligga och gro ett par dagar innan min sista korrekturläsning. Har en final också, så den ska jag också plugga inför. Annars? Klämma in tid med vänner, fixa secret santa-present, hänga lite i stan och kanske till och med ta det lugnt en dag. Nu ska jag sluta prokrastinera och skriva färdigt. Pusshej!

It's my second to last Monday here and frost covers the ground and cars. There's many last-time-I-do-this things going on these next 1,5 weeks and wanting to leave and staying is pulling at me from two different sides, like always when you've loved your time in a different place and also love home. Today I'm analyzing my interviews for my research project and finishing the paper so that it can rest for a few days before the final proof read. I've got a final as well, so that's got to be studied for too. Otherwise? Squeezing in time with friends, sorting out my secret santa present, hanging out a little in town and then might even chill one day. Now: stop procrastinating and finish writing. xxxxx