Söndag

IMG_5301.jpg

Två helt oredigerade bilder från min korta promenad mellan tvättstugan och bankomaten på campus innan. November skämmer bort oss något ofantligt, solen värmer och det är kallt i luften, som en sen höst och inte tidig vinter. Slog upp ögonen klarvaken vid åtta i morse, åt frukost och gick och slängde in tvätt. Lika bra en söndag. Småfixar också, målar naglarna och färgar ögonbrynen också. Kommer (nog) plugga efter lunch, har liksom inget val att lägga tid på det varje dag. Men igår fick jag betyg på ett arbete som gav mig en boost inför allt arbete jag har kvar. Imorgon ska jag dessutom ha gruppmöte med Saoirse och Roisin, blir alltid glad av dem.

OCH har bokat min biljett hem nu! 21 december vid lunch landar jag på Landvetter och dessutom tillsammans med min vän Jo! Hon ska hänga hos oss till tidig tidig julafton innan hon flyger vidare. Fett kul!

Vad gör ni idag?