Ring of Kerry tour och skitväder

Första dagen i Cork hittar ni här. Nu kikar vi på vad vi gjorde dagen därpå!

Gänget möttes utanför Paddywagon-bussen och fick sex platser ihop. Efter frukost på första stoppet för dagen slutade det sedan inte att regna förrän sista stoppet. Iskallt, blött och galna vindar. Skojar inte när jag säger att bussen var fuktig som en regnskog och vi alla bara somnade direkt när vi gick på bussen igen.

Vi fick ett stopp till men jag minns inte vad det hette. Tyvärr var touren försenad på grund av överbokningar och extra upphämtningar så när vi väl kom fram till de här platserna där det var vackert var det bara stressigt.

Sen sov vi hela vägen tillbak till Cork, åt burgare på kvällen och avslutade med ståuppkomedishow innan vi däckade på våra hostel. Klart slut!