Trötthet, kyla, veckans planer och en helgdate

IMG_7210.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Är trött, så trött och känner att nästippen och tårna är kalla igen.

Det är svårt att behålla en vettig temperatur i den här studentlägenheten, antingen så fryser en eller svettas sönder. Eller som idag, de delarna på kroppen som sitter längst ut ryser. Har nått en punkt där jag gjort färdigt så mycket skolarbete att är helt matt och inte har lust att börja med något nytt, även om det är viktigt att jag gör just det. Börjar. Bestämde mig efter många om och men att inte boka flygbiljetter till Jennifer och Fatou i Leeds under vår reading week; trist att jag inte vågade chansa, men stressen över att inte kunna göra skolarbeten ordentligt satte stopp.

 

Plugget den kommande veckan
Måndag: 10 min gruppresentation i the Digital Self
Tisdag: Presentationer i form av våra självskapade filmer för våra Airbnb Experiences i Entrepreneurial Endeavour
Onsdag: Prov i Organisation & Retrieval of Information
Torsdag: -
Fredag: Skicka in 5 utvalda blogginlägg för the Digital Self som ska betygsättas

Ska också försöka färdigställa vår grupps rapport i the Digital Self, skicka in min self-realization report för Entrepreneurial Endeavour och börja med mitt research-projekt för Intercultural Communication. MEN den fetaste roligaste grejen är att jag äntligen ska få träffa Polichinelle-Lovisa i helgen när hon weekendar i denna ljuvliga stad!!!