Måndag, Monday, Lunes, Dé Luain

Dag ett på pluggvecka 11. Nu är det bara två veckor av föreläsningar kvar, sen plugg och slutligen två slutprovsveckor. Kan ej förstå det? Mina veckor smälter samman till ett eftersom jag pluggar sju av sju dagar på något sätt. I lördags hade jag min sista workshop med Entrepreneurial Endeavour, denna gång med Mastercard. Igår besökte Sam och jag Dun Laogharie, julade oss med glögg och langos, secondhand-shoppade lite, sen åkte vi hem för att tvätta och plugga. Det går i vågor, men just nu känner jag att allting, precis allt, kommer att bli bra. 

  En kaffedejt för någon månad sen med min Borås-brud, Matilda. Vi träffades av en slump i skolan och har två kurser ihop. Guld är hon!

En kaffedejt för någon månad sen med min Borås-brud, Matilda. Vi träffades av en slump i skolan och har två kurser ihop. Guld är hon!

  Från igår när jag och Sam promenerade hemåt från bussen; bad henne att ställa upp på en bild med denna vackra backdrop.

Från igår när jag och Sam promenerade hemåt från bussen; bad henne att ställa upp på en bild med denna vackra backdrop.