Ett lördagsinlägg i realtid

  En av mina favoritbilder från januari i år, filmsnö och favoriter i färgkombination.

En av mina favoritbilder från januari i år, filmsnö och favoriter i färgkombination.

Sitter vid köksbordet och äter rutinmat, ni vet sånt en alltid väljer pga enkelt. Lyssnar på Sam Smiths nya album och längtar hem idag. De senaste veckorna har varit så svåra och jag kan inte berätta i detalj, men jag har en vän som lider av svår psykisk ohälsa och jag är orolig jämt. Även om jag har människor att prata med, både vänner och externa personer, så börjar det påverka mig rejält. Har svårt att sova och vaknar med ångest, en ganska dålig kombination när jag är stressad över skolan också. Det är inte att det är dålig tajming att han är sjuk, utan att jag bara bryr mig så mycket att hela min tankekraft går till det och jag inte kan göra honom frisk. Vet att jag inte ska ta fullt ansvar och vi är flera som hjälps åt som tur är.

Idag ska jag åka till Dun Laoghaire (uttalas: Dun Leri) och plugga med min vän Michael. Det ska bli så skönt att lämna campus och lägenheten eftersom det är dessa ytor jag varit begränsad till det senaste, är begravd i uppgifter. En av mina professorer är fransk och ny på UCD, det skyller hon på när hon är oförberedd och ger oss uppgifter i sista sekund; i torsdag klämde hon ur sig att vi har ett "research project" på 5000 ord som ska in 22 december. När flera i klassen chockat protesterat drog hon ner ordantalet till 3000 ord, lite mer hanterbart kanske. (Kom ihåg att detta bara är en uppgift till en av sex kurser). Det gör mig så besviken att vi studenter ska bli lidande av att de som är ansvariga för kurserna inte tar ansvar, men här på UCD är hon den enda som inte skött sig.

Nu ska jag klä mig i min höstigaste kombination med docs, rutig kappa och mörkgrå polo för att tämja ångesten som pickar innanför bröstkorgen. Mår alltid bättre när jag får prata av mig med Michael också, så denna lördagen kommer att vända. Jag vet det. Hoppas att ni mår bra och får en fin helg <3