Mjuka kostymbyxor i grått + helgens bravader

hat Primark, jumper sample sale Gina Tricot, coat second hand, slacks Åhléns, shoes Vagabond

Dessa byxor alltså, är så glad att jag köpte dem till slut. Spanade på dem när jag var i Linköping med tjejerna men de fanns inte i min storlek men efter jul hängde ett par kvar som passade mig. Älskar gråa byxor och det paret jag hade i garderoben passade mig knappt när jag köpte dem för ett gäng år sedan så det var dags för en uppgradering. De här har dessutom en bred resår i midjan som gör dem jättebekväma.

Har haft en så himla fin helg och samtidigt en väldigt ångestfylld sådan. Min självkänsla fick en smäll före jul och jag har inte återhämtat mig än, så allt skolrelaterat som redan kändes svårt känns ännu svårare nu. Men de bra delarna var delvis en inflyttningsfest hos min kompis Ida med en sjukt fin skara personer i fredags; det var en blandning av gamla och nya vänner som jag blev så glad av. Och igår firade vi en av Daniels barndomsvänner, han är först ut i gänget att fylla trettio. Vi hängde, bowlade och käkade, bra grejer det!

Idag kommer vara lugnt, kanske tar vi en promenad i vinterlandskapet eller kanske äter och kodar jag bara. Min satans förkylning stoppar mig fortfarande från att träna vilket annars hade passat perfekt idag, önskar att den bara kunde bryta ut eller gå över.

Hur var er helg finon?

English

I'm in love with these slacks and I'm so happy I finally bought them. They've been in the back of my mind since I was in Linköping with the girls and they didn't have my size there. Finally got round to buying them here in Borås. Grey trousers are a favourite of mine and these have an elastic waist = super comfortable.

This weekend has been a mixture of highs and lows. Before Christmas my self esteem took a big hit and I've not really recovered so everything related to uni that felt difficult before feels worse now. But the good parts involved a house-warming party for Ida at her flat with an incredible mix of lovely people. Yesterday we celebrated a childhood friend of Daniel's who is the first to turn thirty in their gang. We bowled, chilled out and ate.

Today is going to be slow, maybe we'll take a walk in the wintery nature or I might just eat and code. My ridiculous cold is still stopping me from training which would have been perfect today otherwise. I wish it would either break out or just pass.

How was your weekend lovelies?