En av mellandagarna i Molla bokskog

Under mellandagarna var Daniel ledig två av fyra och vi bestämde att det enda rätta var att njuta av solen när den var framme. Vi hade pratat om att åka till Molla bokskog igen, sist vi var där firade vi min tjugotredje födelsedag (3 år sen). 

Det var inte lika fint som vi mindes det men det gjorde inte så mycket. Att gå i tyst natur med solen i ansiktet var ett nöje.

En bit fram fann vi detta övergivna ställe. Blir alltid så nojig att något ska hända om jag närmar mig något såhär förfallet; att någon ska titta ut om jag kikar in genom fönstret. Såklart hände inget och vi gick för att leta upp en fikaplats.

Idén var att njuta av soppa till lunch. Hade vi haft en god variant hade allt varit bra men fy fa-an för Varma Koppen. Nästa gång blir det något i stil med potatis- och purjolökssoppa i stora lass istället. 

Klart slut på promenad!

English

During one of the days between Christmas and New Year we drove to a place called Molla. There's a massive beech forrest there and as it was sunny we thought it'd be a good match to go for a long walk and eat lunch outside. Sadly we brought some disgusting soup, but the idea was good so next time we'll fill the thermos with something tastier. It was quiet and tonnes better than the idea of sales shopping.