Kaffe på morgonen och kaffe på eftermiddagen

Låt oss hoppa tillbaka till veckan före jul innan vi går vidare in i 2017. Då tog jag en promenad in till stan på förmiddagen för att dricka kaffe med Omar. Vi hade ett långt snack om grammatik, sociala regler vi har kring emojis och drack varsin cappuccino. Nu är jul och nyår över så det är dags för en kaffe till snart.

Jag skulle nämligen vidare till skolan för lite lunch och sista föreläsningen innan jul. Eftersom våra kursansvariga varit lata och kopierat över schemat från förra året stod det att den skulle vara 2,5h. En fredag. Ni ser hur många som dök upp? Skoja, det kom fyra personer till. Den visade sig vara slut efter en timme bara och då hade jag och Lovisa massa tid att fylla ut.

Så vi gick till Divine och tog varsin kopp te och fikade. Tycker så bra om den här tjejen va, typ godhet personifierad. Vi hängde ett par timmar och pratade om jobb vi hatat, gamla skolklasser och vad det ska bli av oss efter högskolan. När det var dags att dra vidare sa vi ba "ses på måndag" och så fikade vi igen.

English

The week before Christmas I took a walk into town to meet Omar for a last coffee before the festive weeks that followed. We discussed grammar, social rules about using emojis and drank a cappuccino each. After that I headed to uni and had a one hour lecture with four other people when it was scheduled for 2,5h the last Friday before Christmas. Math adds up, eh. Lovisa and I had time to kill so we went for coffee.

I like this gal so much, she's like goodness personified. We hung out for a few hours, spoke of jobs we'd hated, old school classes and what is going to become of us after uni. When it was time to leave we said "see you on Monday" and met for coffee then again.