13 bilder från Världscupen i längskidor

Förra helgen berättade jag ju för er att vi skulle på Världscupen i längdskidor i Ulricehamn. Det pågick egentligen lördag och söndag men vi var bara där under sista dagen pga skulle på en kompis 30årsfest på lördagen. Det var stafett på söndagen och SÅ spännande. Julia och Micke åkte med oss från Borås; vi parkerade hos mamma och gick upp till Lassalyckan tillsammans med så många andra människor. Väl där uppe hittade vi Daniels kusin Linda i folkvimlet. Vi tog plats på en kulle så att vi skymtade åkarna på banan men hade skärmar nära där vi kunde följa hela loppet. Iklädda tjocka kläder drack vi varm choklad och åt mackor, hoppade upp och ner för att hålla värmen och vrålade när svenskarna tog pallplatser. Så himla roligt att ha varit med om detta. Lilla Ulricehamn har blivit känt genom media nu och år 2019 verkar det vara dags att hosta igen. Heja!

English

I told you last weekend that we were attending the World Cup in cross-country skiing in Ulricehamn. It went on both Saturday and Sunday but we were only there on the last day due to a 30th birthday party on the Saturday. It was the relay on the Sunday and it was SO exciting. Julia and Micke joined us from Borås; we parked at mum's and walked up to Lassalyckan with loads of other people. Up there we found Daniel's cousin Linda in the crowd. We took place on a bit of a hill so we could kind of see the skiiers on the track but had big screens close to follow the whole race. In thick clothes we drank hot chocolate and ate sandwiches, jumped up and down to keep warm and screamed when the Swedes won medals. It was so much fun experiencing this. Little Ulricehamn has become famous through media now and year 2019 it seems like we're hosting again. Yay!