Grått, grått och svart + sjukdomar

jumper second hand (H&M)
trousers Åhléns
shoes Dr Martens

I måndags mötte jag upp gruppen jag ska göra arbete med i den här kursen, iklädd denna kombination. Grått + grått + svart = en vinnare. Idag är det torsdag och jag ska plugga hemifrån pga hostan från helvetet med en medicin som gör mig illamående och yr. Planen var att inte röra mig utanför dörren men nu verkar det som min syster ska läggas in på sjukhuset för en rejäl lunginflammation, så kanske åker dit och hälsar på (om jag får). Hoppas ni är friskare än mig, annars får ni krya på er!

English

On Monday I met the group I'm working with during this course, dressed in this combination. Grey + grey + black =  a winner. Today it's Thursday and I'm studying from home because of the cough from hell with a medicine that makes me dizzy and feel sick. The plan was to not move outside these walls but it seems like my sister is being admitted to hospital for pneumonia, so I might go and visit (if I'm allowed). Hope you are all healthier than I am, otherwise - feel better soon!