En helt vanlig självisk onsdag

Imorse vaknade jag och kände mig överkörd pga kombinationen hosta och stark hostmedicin. Men efter att ha skjutsat Daniel till jobbet och tagit en dusch kände jag mig piggare. Nu är jag sminkad, mätt och riktigt glad. Om en halvtimme ska jag hämta Thure från bussen och sen sticka på outlet (ja, det är sämst typ av konsumtion men jag är ej perfekt). Har på ett personligt plan en väldigt stark tro på framtiden för tillfället och det är fantastiskt. På ett mer generellt plan är jag så jävla förbannad på att alla som inte är hetero vita män har en så mycket sämre chans i världen. Så, idag har jag bestämt mig för att vara självisk och ignorera allt som är jobbigt.

Puss och glad onsdag till er!

English

This morning I woke up and felt like I'd been run over due to the combination of coughing and strong cough medicine. But after driving Daniel to work and taking a shower I felt a lot better. I've put makeup on, eaten and am actually really happy. In half an hour I'm picking Thure up from the bus, then we're going shopping at an outlet (yes, it's the worst kind of consumption but I'm not perfect). On a personal level I have a really strong belief in the future at the moment, and it feels fantastic. On a more general level I am so damn angry that everyone that is not a straight white man has a much worse chance in this world. So, today I've decided to be selfish and ignore everything that is tough.

Kisses and a happy Wednesday to you!