Den himmelska blå kappan

coat secondhand  
bag gina tricot
trousers secondhand (tiger of sweden)
shoes secondhand (h&m)

Efter tre dagars helvetes-pms som fick mig att vilja ge upp på allt fick jag en sån "jag förtjänar vad jag än köper"-känsla och gick ut en sväng på jakt. Sällan köar jag till någon butik vid öppningstid men i torsdags var jag vid Erikshjälpen tillsammans med trettio andra som stod på tå. Där fann jag denna dö-fina (if I may say so myself) tunna kappa i fusk-mocka, för ynka 75 riksdaler. Jag bar detta till skolan igår med en jacka över men längtar så jag spricker till våren när jag kan dra på mig den till tunna fladdriga brallor, klänning eller i princip vad fan som helst. 

English

After three days of pms from hell that made me want to give up on everything I got such a "I deserve what ever I buy"-feeling. So I went out out to hunt. You will rarely find me in the queue by any shop at opening time but on Thursday I was at Erikshjälpen together with thirty others, standing on their tip-toes. There I found this dream of a coat (if I may so myself); the material is thin fake-suede and it was only £7. I wore this to uni yesterday with a coat over but I am dying for spring to arrive so I can wear it to flared pants, a dress or anything really.