Januari 18

Den senaste tiden har gått i cykler där jag varit väldigt ångestfylld. Så, nu har jag skrivit det igen. Även om helgen som nyss passerat var av världsklass (ska berätta mer en annan dag) så är det under min värdefulla ensamtid jag varit helt förlamad. Igår mäktade jag med en timmes inspelad föreläsning sen läste jag de sista 350 sidorna ur min icke-skolbok. Jag satt i samma hörn av soffan i sex timmar med några pauser för toaletten och tvätt. Mer orkade jag inte. Det värsta är att jag börjat känna en skam kring dessa känslor som jag inte upplevt på väldigt länge. Att det känns pinsamt att vara låg, att jag har mycket att vara glad för men bara oroar mig som en svag person, osv. 

IMG_9698.jpg

Bilden ovan är från förra veckan när jag hade en high och kände mig som ett kodningsproffs. Dagen idag blev fin när jag kom till skolan. Att vara där med några klasskompisar som fick mig att skratta högt högt och också ta tag i lite plugg var bra för både hjärta och hjärna.

Vill också visa ett halsband jag fått av Daniel i julklapp. Önskade mig ett i silver och han valde detta vackra på frihand. Har fått fler fast mest för de underbara berlockerna, ska visa när jag har dagsljus. Om en timme är det äntligen dags att gå på yoga. Det har varit paus sen mitten av november vilket både kropp och skalle har känt av. Längtar efter ro. Hoppas ni mår bra där ute på andra sidan skärmen <3

English

I've been really anxious lately, it comes and goes though. Yesterday I had planned to study but after an hour long lecture I gave up and read the last 350 pages in my fictional book. I sat in the same place on the sofa for six hours with just a few pauses for the loo and getting some washing more, but nothing more. The worst part is the shame that has come with these feelings, something I've not experienced in a long time. That I feel embarrassed for being low, having a lot to be happy about but just keep worrying like some weak person, etc.

Today was better though. Going to uni, seeing some friends that made me laugh loud and get some work done was good for both brain and heart. Also, I wanted to show you a necklace Daniel gave me for Christmas. I'd wished for a silver one and he chose this lovely piece. He's given me a few more but mainly for the lovely charms on the necklaces. In an hour's time I'm off to yoga; we've been on a break since mid-November which both my head and body have felt. I can't wait to get some peace. Hope you all are well on the other side of the screen <3