Till hälften färdigutbildad webbredaktör

Vet ni? Idag har jag officiellt påbörjat sista halvan av min utbildning. Det känns knäppt och bra förstås men också helt oförståeligt hur tiden gått så fort sen jag slutade jobba. Det här året sker några stora saker, som att ansöka om en utbytestermin till hösten och att ha ett stort projekt i webbplatsutveckling i vår. Har varit i skolan idag på kursintroduktion och första föreläsningen i Information through images and text; den här ska hållas på engelska då vi har utbytesstudenter med, dock kom inga idag. Ska ta skärmdumpar av webbplatsen jag byggde till förra kursen på en större skärm så ska ni få se; har ingen tillräckligt stor hemma bara så ni får vänta tålmodigt. 

I övrigt har jag väldigt svårt att röra mig för att jag har träningsvärk i varenda vrå av kroppen. Jag var på bodypump-release i lördags morse med Julia och hennes kompis Carro. Eftersom jag inte kört styrka på ett halvår fick jag vad jag förtjänade = jobbigt att sätta/resa mig och sträcka ut mina armar, haha. Känner mig taggad på mer styrketräning så att min kropp inte blir in bananform av all böjning över datorn; bonusen är att jag kommer kunna springa mer och längre om jag bygger muskler i benen med, det är nice.

Det enda jag vill nu är att läsa ut min bok och dricka te i sällskap av en varmvattenflaska. Kanske får det bli så. Hur har er helg och måndag varit?

English

Want to know something? I've officially started the last half of my education. It feels strange and good at the same time of course but a little uncomprehensible that time has passed so quickly. This year there will be a few major things happening, like applying for an exchange term for the autumn and working a big projekt in webpage development this spring. I've been at uni today for the course intro and first lecture in Information through images and text; this one is going to be in English for the exchange students that are joining us (but weren't there today). Oh, and I am going to take printscreens of the webpage I built for the previous course when I've got a bigger screen to do it on; the ones at home are too small for all the breaking points.

Other than uni I have had trouble moving about due to training pains from a weightlifting class on Saturday. I've not done any training like that for six months so I've got what I deserve = hard time standing up, sitting down and straightening my arms, haha. I'm excited about doing more workouts like that so I don't look like a banana from sitting bent over the computer all day; the bonus will being able to run more and longer with more muscle in my legs. Woop!

The only thing I want to do now is finish my book and drink tea accompanied by a hot water bottle. Maybe I'll do that. How was your weekend and Monday?