Burgundy blizzard

hat Carlings, scarf Lindex, coat La Redoute (second hand)
polo H&M (second hand), skirt H&M, shoes Vagabond

Ville bara kika in och visa vad jag hade på mig igår. Det var helt galet väder från morgon till kväll. Om det inte snöade så regnade det, vågrätt dessutom. Det dock inte var speciellt kallt, bara jävligt blött så det gick bra med kjol och ganska tjocka strumpbyxor. Det är ju fint att kunna använda annat än jeans emellanåt om en orkar. Personligen står jag hellre ut med mängder av snö som lyser upp vinterhalvåret än bara mörker och regn, men slask kan vi väl helst slippa.

English

Just wanted to nip in and show you what I wore yesterday. It was a crazy blizzard from morning to night. If it wasn't snowing it was raining, sideways! Despite this it wasn't very cold, just so wet so a skirt and thick tights worked fine. It's nice to wear something other than jeans for a change. Personally I'd rather have loads of snow that lightens up this wintery half of the year than only darkness and rain, but slush we could do without.