Nylansering för bloggen och min nya portfolio

Äntligen, äntligen, äntligen är det dags att välkomna er hit. Flytten från blogg.se har legat och grott en lång tid. Tyvärr gav inte bloggportalen mig någonting mer än en framsida fylld med clickbait-inlägg och annan problematik, därför är min egen domän ett så skönt val. Det sorgliga i detta är blogg.ses ovilja att låta sina bloggare flytta och tillåter därför inte att arkivet flyttas med. Om ni vill veta vad jag haft för mig sedan 2008 finns allting kvar på nastasja.blogg.se.

Nytt för denna plats är fliken Om mig i menyn där det finns en längre presentation om vem jag är om ni inte känner mig. Roligast är dock fliken Portfolio där jag kontinuerligt kommer fylla på med bilder och annat content jag skapat.

Mitt bloggande har förändrats mycket under åren. Från början var det tonårs-Nastasja som skrev av sig utan att ens tillföra några bilder 90% av tiden. Sedan jag och Daniel kom hem från vår backpacker-resa 2014 har kameran varit en större del av mitt liv och därmed utvecklades bloggen till något bättre. En period bloggade jag två gånger om dagen, en längre period publicerade jag något varje dag trots att kvaliteten inte höll. Nu kommer jag att fokusera ännu mer på innehållet så peppra mig med förslag på allt ni vill att jag skriver om!

Jag vill tacka er, varenda en som läser. Utan er är det inte alls lika kul och jag älskar när vi hörs i kommentarsfältet. Tack för er pepp. Nu kör vi!

Följ min blogg på Bloglovin

Det kan ta ett par dagar för er att flyttas över från gamla bloggen till denna så följ här direkt för att inte missa något.

English

Finally, finally, finally it's time to welcome you here. The move from my previous blog portal (blogg.se) has been coming along for a while now. They didn't help me as they should as a portal and only offered a front page full of clickbait articles and other problems. I am so happy to stand on my own two legs with my own domain now. The sad part of the move is that blogg.se won't allow their bloggers to move their archive, so if you want to know what I've been doing since 2008 it's all still at nastasja.blogg.se.

New for this place is the About me section (called om mig in Swedish) in the menu where you can find a longer presentation about myself. The most fun part is the Portfolio though. I'll be updating it continuously with pictures and other content I've created.

My blogging has changed a lot during the years. From the beginning it was teenage-Nastasja writing her heart out without even adding pictures 90% of the time. When Daniel and I came home from our backpacking trip in 2014, my camera became a bigger part of my life and therefore the blog became better. One period I posted twice a day, a longer period I posted something every day despite rubbish content. From now I will be focusing more on the content so tell me everything you want me to write about!

I want to thank you, each and every one who reads. Without you it's nowhere near as fun and I love our chats in the comment section. Thanks for all your encouragement. Let's do this!

Follow my blog with Bloglovin

It can take a few days for you to be moved over from the old blog to this one so follow here straight away to not miss anything.