Före jul var det advent och då hängde jag med maffian

Sista adventshelgen fick jag och Barret skjuts av Daniel till stadsdelen Druvefors. Vi skulle träffa alla tjejerna hos Sofie för umgänge, julklappsleken och käk. 

Hej Barry!

Elin och Sofie.

Vi var nästan hela gänget samlade och det var så fint. Nina var tvungen att stanna i Kalmar och tentaplugga, annars hade Tjejmaffian varit komplett. Det var extra speciellt att så många kunde detta datum för några dagar senare skulle Nana flytta till Australien och vi fick chansen att säga hejdå så länge.

Sofie hade styrt upp allt så bra. Först glögg och ostar med kex, sen körde vi julklappsleken innan Elin var tvungen att åka hem till sin son. Som vanligt blev det urhetsigt men kul. Lite senare blev det hemlagade pizzor toppade med allt tänkbart gott. Resten av kvällen pratade vi non-stop, skrattade, var allvarliga och det kändes så fint att var omringad av de här personerna.

Det har funnits tider då relationer i gänget varit trassliga, inte minst från min sida. Men idag känns det som våra band till varandra är starkare än någonsin. Att veta att de här elva skulle ställa upp i alla lägen är en väldigt fin trygghet, något jag tror alla de känner mer. 

Efter många timmars häng sa vi alla hejdå tills juldagen för då var det fest. I söndags sågs alla förutom Therese, Nana och Barret för förfest hos Marika där vi käkade kebab och pizza, spelade ölspelet och sen avslutade på årets hemvändarfest på Bryggan. 

Älskar er tjejer.

English

The weekend before Christmas Daniel drove Barret and I to Sofie's place. She was organizing a meet up with the girls, including food and the Christmas present game. The whole mafia was there except Nina who had to stay in Kalmar and study for exams. It was extra special that so many made it as we all were saying bye to Nana; she's moved to Australia till this summer to study at uni in Canberra.

Sofie had sorted everything so well. There was cheese, crackers and mulled wine first before we played a hectic but fun round of the Christmas game before Elin headed home. After that we made pizzas with all the tasty stuff in the world on top, then just spent the evening and night talking non-stop, laughing, being serious and just catching up on each others' lives. There have been periods where relationships in our group have been off, not least from my side. But I feel our bonds are stronger than ever today and I'm so grateful for having them in my life. 

After many hours of hanging out we said bye till Christmas Day (which is one of the biggest party days of the year). We met at Marika's on Sunday, ate pizza and kebab, played drinking games and then finished off at the annual homecoming party at Bryggan. 

Love you girls.