God Jul & Merry Christmas

IMG_1966.JPG

God Jul till er kära ni.

Vår morgon började vid halv nio med kaffe och paketbyte. Det är fint att ha en egen stund bara vi innan vi far iväg till stora julfirandet hos Daniels föräldrar. Vi har ju det så smidigt att på julafton firar vi svensk jul med hans familj. Imorgon, juldagen, tjugofemte, firar vi engelsk jul med min familj och släkt. Inget flängande. Ingen stress, bara mat och häng. Imorgon kväll går jag dock ut med tjejerna på årets hemvändarfest på Bryggan.

I år firar min mamma svensk jul med oss; det är första gången vi är med varandra denna dag på säkert fem år. Cheyenne är i England och jag längtar tills hon kommer hem. Efter nyår är vi alla samlade igen. 

Hoppas att ni får en fantastisk helg med allt vad det innebär för er, firande eller ej. Ta hand om er <3 

English

Merry Swedish Christmas to you lovelies.

Our morning began at eight thirty with coffee and gift giving. It's nice having our own time together before we head to the big celebrations at Daniel's parents' place. We are so lucky to divide Christmas so easily: today, the 24th, we celebrate Swedish Christmas with his family. Tomorrow, Christmas Day, the 25th, we celebrate English Christmas with my family. Not stressing about, just food and chilling out. Tomorrow night I will be going out with the girls like every year, for the big homecoming party at Bryggan.

This year my mum is celebrating Swedish Christmas with us; it's the first time in probably five years we've spent this day together. Cheyenne is in England I can't wait for her to come home. After New Year we'll all be together again.

I hope you have an absolutely fantastic weekend whatever you will be doing, celebrating or not. Take care <3