Sällsynt sol i Borås, en outfit och frostiga motiv

Borås badade i sol i torsdags förra veckan. Det var sju minusgrader hela morgonen, dagen, kvällen och jag var mitt gladaste på länge. Min morgon började mycket tidigare, runt sjusnåret, med att tända all julbelysning i lägenheten och koka kaffe. På förmiddagen pluggade jag och tog outfitbilder på mina nya secondhand-byxor utan att fixa hår och smink. Jag minns inte säkert men tror att jag näst skulle till stan för ett möte på högskolan om utbytestermin utomlands nästa höst. När det började skymma runt två, tre gick jag hemåt och åt klämgrillsmackor med pesto, chevré, rödlök och körsbärstomater = dröm.

English

Borås was sunny for on Thursday last week. It was minus seven degrees celsius all morning, day, evening and I was my happiest in a long time. My morning started a lot earlier, around seven, turning on the Christmas lights and making coffee. Before lunch I studied and took outfit pictures of my new secondhand slacks without doing my makeup and hair. I can't remember precisely but I think I next went to town for a meeting at uni about an exchange term abroad next Autumn. When the sun started to set around two or three I walked home and ate toasted sandwiches with pesto, chevré, red onion and cherry tomatoes = dream.